Bedrijfsfitness

Wilt u meer uit de werknemers in uw organisatie halen? Dan bent u bij SPORTIEFV aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen om op een slimme manier te investeren in uw onderneming. Fitte werknemers en ondernemers presteren beter, zo blijkt uit onderzoek van TNO en NOC*NSF. Dit onderzoekt laat zien dat de uitval van werknemers door de inzet van bedrijfsfitness gemiddeld daalt van 9 procent naar 2 procent. Tevens neemt de arbeidsproductiviteit met gemiddeld 12,5 procent toe.

Bedrijfsfitness kan hoge ziektekosten stoppen, stress en hoge werkdruk verminderen, vermoeide en futloze werknemers voorkomen en het zorgt ervoor dat de mensen in uw bedrijf blessurevrije blijven. Werknemers die sporten, zullen zich beter kunnen concentreren, worden fysiek sterker, hebben een betere conditie, meer zelfvertrouwen en zijn minder vaak ziek. Het samen sportief bezig zijn draagt ook nog eens bij aan de teambuilding!

Wij van SPORTIEFV komen graag bij uw onderneming langs om te kijken wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Wij luisteren en kijken goed naar de behoefte van uw bedrijf en stellen samen een passend vitaliteitsplan op. Vervolgens gaan we aan de slag met wekelijkse trainingen, individueel of in groepsverband. Ook bieden we voedingsbegeleiding per werknemer en gezondheidstrainingen.

Het doel van bedrijfsfitness is om alle werknemers gezonder te krijgen. Een werknemer die fysiek en mentaal gezond is, goed eet en op tijd zijn rust en herstelmomenten in acht neemt, zal op sociaal vlak groeien en meer bevlogen met zijn werk bezig zijn. Dat is toch hoe u het als ondernemer graag ziet? SPORTIEFV geeft uw onderneming gegarandeerd een boost!

Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

wat ze zeggen